Cautare Rapida
Sunt
Caut
intre si ani
din orasul
Numai cu fotografie
Intra in cont
Utilizator
Parola
Cum sa alegem cea mai frumoasa rochita pentru plaja
Multi dintre noi intelegem gresit rolul plajei si consideram ca aici ar trebui sa venim pur si simplu pentru a ne bronza sau pentru a face baie. Plaja e mai mult decat atat. Ar trebui sa o privim in primul rand ca un loc de socializare pentru ca putem face baie pur si simplu la o piscina sau ne putem bronza pe terasa.
Ca atare, nu e obligatoriu ca femeile sa vina la plaja in costum de baie. Pot veni pur si simplu in rochite de plaja sau intr-o alta tinuta cat mai lejera, insa in principiu trebuie sa tina cont de cateva reguli care nu sunt obligatorii dar pot spori confortul atat din punct de vedere psihic cat si fizic.

Materialul din care sunt facute respectivele rochii de plaja este cel mai important criteriu dupa care ar trebui alese. Cele sintetice nu lasa de foarte multe ori corpul sa respire, iar caldura este atrasa de ele. Acest lucru ne face sa nu ne simtim confortabil, lucru care duce si la un disconfort psihic, ajungand sa nu ne mai bucuram deplin de atmosfera de pe plaja. Materialele naturale, din bumbac, canepa sau matase sunt mult mai indicate in astfel de situatii.

De asemenea, acestea nu trebuie sa atraga praful ori nisipul si sa se poata curata cat mai usor. Nu e deloc placut sa stam mereu cu gandul pe unde mergem sau unde ne asezam. E important ca micile accidente sa poata fi reparate din mers.

Culoarea rochitelor de plaja joaca si ea un rol important. Cu cat culorile sunt mai inchise, cu atat atrag caldura mai usor. Albul ar trebui sa fie culoarea perfecta insa din punct de vedere estetic nu e neaparat cea mai buna alegere. Ar trebui sa cautam mereu echilibrul si sa alegem culori cat mai vii si in trend, pentru a ne simti bine din toate punctele de vedere.

Cantitatea de material este si ea importanta. Nu este tocmai lucrul cel mai important insa daca tot venim la plaja e bine sa simtim briza marii pe o suprafata cat mai mare de pe corp. Cele cu spatele gol sau semigol sunt o idee de luat in calcul din acest punct de vedere. Cele cu mici decupaje in anumite zone sunt si ele indicate insa aici trebuie facuta alegerea cu grija. Aceste decupaje nu trebuie sa puna in evidenta zonele cu care nu ne mandrim. Daca acestea sunt acceptate atunci nu este nici o problema pentru ca lucru cel mai important este sa ne simtim bine cu ce purtam.

Rochitele de plaja sunt purtate in zone cu mult praf si nisip astfel ca incaltamintea este schimbata foarte des. Este important ca rochita aleasa sa fie purtata cu o gama cat mai larga de incaltaminte. Ne referim aici, bineinteles, la modele de incaltaminte si nu la tipuri de incaltaminte. Culoarea unei rochii de plaja trebuie sa se poata asorta cu cat mai multe culori ale incaltamintei. Ca atare, atunci cand este aleasa rochia trebuie sa se tina cont si de incaltamintea cumparata sau pe care dorim sa o cumparam.