Cautare Rapida
Sunt
Caut
intre si ani
din orasul
Numai cu fotografie
Intra in cont
Utilizator
Parola
Subiecte de discutie pentru prima intalnire
O prima intalnire ar putea fi foarte interesanta si, desigur, inceputul la ceva minunat. Cu toate acestea, o astfel de intalnire poate fi stresanta. Nu conteaza cat si daca ai comunicat online, o intalnire fata in fata este altceva, o situatie foarte diferita. La urma urmei, o prima intalnire este momentul in care se da testul adevarului, momentul in care cei doi vor vedea daca exista afinitate si chimie intre ei. In timpul primei intalniri o conversatie placuta reprezinta cheia care ofera oportunitatea unei alte intalniri. Subiectele pe care cei doi parteneri le pot aborda, le includ si pe urmatoarele:

Animalele de companie. El sau ea isi iubeste cainile, dar nu ii plac pisicile. Pe de alta parte, unul dintre cei doi ar putea avea alergie la pisici. Este important de stiut inca de la prima intalnire cum stau lucrurile. O neconcordanta pe aceasta tema intre cei doi poate indica faptul ca nu se potrivesc si nu are rost sa se mai gandeasca la o alta intalnire.

In discutie ar trebui sa fie incluse si subiecte care sa ii ajute atat pe ea, cat si pe el, sa afle mai multe amanunte despre viata celuilalt. Una dintre intrebari ar putea fi: "Unde ai trait?". Acesta este cel mai sigur mod de a afla un pic din istoria vietii celuilalt fara sa sune prea direct. Mai mult de atat, discutand pe un astfel de subiect cei doi vor afla unul despre celalalt in ce masura le place sa calatoreasca, daca prefera confortul sau actiunea s.a.m.d.

De astfel, discutia poate continua cu intrebarea: "Ce iti place mai mult, sa te plimbi sau sa stai in casa?". O alta intrebare care va dezvalui daca exista asemanari intre cei doi. Petrecerea timpului liber este un factor important in orice relatie, este o idee buna ca ambii sa stie la ce se pot astepta: vor petrece duminica acasa sau vor iesi sa petreaca o zi plina de aventura.