Cautare Rapida
Sunt
Caut
intre si ani
din orasul
Numai cu fotografie
Intra in cont
Utilizator
Parola
Cum facem un masaj erotic
Daca ati ales sa ii faceti iubitului un masaj erotic sau senzual trebuie mai intai sa pregatiti atmosfera si sa va asigurati ca veti avea suficient timp pentru a face tot ce va propuneti si ca nu veti fi deranjati. Incepeti cu lucrurile clasice, referitoare la atmosfera, adica la muzica, mirosuri, culoare etc. Dupa ce depasiti acest moment trebuie sa va relaxati, sa dati drumul simturilor si sa comunicati intre voi.
 
In mod normal trebui sa va dezbracati complet insa eu nu sunt de acord in totalitate. Pot fi de acord ca cel care primeste masajul sa fie gol complet, insa nu e nevoie ca si celalalt sa fie la fel. Femeia poate purta o camasa a iubitului si asta va adauga un pic de fantezie. Bineinteles, camasa poate fi inlocuita cu orice articol vestimentar masculin. Sa zicem ca puteti alege o cravata. Imaginatia voastra poate da variante mai bune asa ca nu va rezumati doar la niste sfaturi.
 
Daca doriti sa duceti fantezia la extrem, puteti merge impreuna la un salon de masaj erotic din Bucuresti. Fara indoiala ca veti avea destule de invatat, asa ca pretul s-ar putea sa fie acceptabil raportat la placerea pe care o veti dobandi.


Pentru inceput, nu ar trebui sa va atingeti organele sexuale, chiar daca vorbim de un masaj erotic. E mai bine sa dozati senzatiile si ele sa creasca in intensitate treptat. Nu are importanta de unde incepeti masajul. Puteti incepe cu incheieturile mainilor, cu saruturi pe gat sau lobul urechii etc. Concentrati-va mai intai pe zonele cu masa musculara pentru a amplifica senzatia de relaxare.
 
De pe spate va puteti muta pe picioare si apoi pe fese. Trebuie sa alternati tehnica de masaj clasic cu atingeri tandre cu varful unghiilor, cu buzele sau chiar cu parul. Cand ajungeti in zona pieptului va puteti muta atentia pe sfarcuri pe care le puteti musca usor. 
 
Inainte de a ajunge la organele sexuale trebuie sa va opriti din nou la fese. E indicat sa schimbati rolurile din cand dar ramane la alegerea voastra. Daca ati ajuns la masarea intregului corp, puteti sa dati drumul fanteziei si sa va indepliniti toate dorintele, asta daca nu sunteti in salonul erotic de care va vorbeam mai sus.

Pretul unui masaj erotic nu include si inchirierea camerei pentru contact sexual ulterior, asa ca pastrati-va pentru acasa, sau, de ce nu, in masina parcata cat mai aproape de salon.