Cautare Rapida
Sunt
Caut
intre si ani
din orasul
Numai cu fotografie
Intra in cont
Utilizator
Parola
Care sunt cei mai buni amanti, conform zodiacului
Dupa oricare intalnire, trebuie s-o recunoastem, oricare dintre noi se gandeste la cat de bun, tandru sau viril e in pat barbatul cu care tocmai am facut cunostinta. Indiferent cat de mult am fi evoluat, ca specie, aspectul sexual inca joaca un rol dominant in alegerile pe care le facem in viata.

Ca atare, ar trebui sa incercam sa vedem care sunt cei mai buni amanti, conform zodiacului

S-o luam metodic, incepand cu Scorpionul, care debordeaza, la propriu, de energie sexuala. Este zodia obsedata de sex (da, stim, la barbati pare superfluu asta) si are o imaginatie debordanta pe care incearca s-o puna in aplicare fara niciun fel de jena.

Racul e un romantic prin definitie, dar are din cand in cand iesiri sexuale pe care e bine sa le valorificati la maximum, altfel poate da inapoi in stilul caracteristic al zodiei. Nu uiati ca e un sensibil si ca va incerca, prin toate mijloacele de care dispune, sa-si satisfaca partenera in pat. Dati-i doar un impuls si veti vedea!


Barbatul din zodia Fecioara e dezlantuit in dormitor, atunci cand simte ca e cazul, si da dovada chiar de obraznicie si dezinvoltura in materie de sex. Sexual vorbind, este destut de obsedat si el, cu un libidou peste media celorlalte zodii. Are fantezii legate de dominare, asa ca aveti grija sa nu va treziti legata, daca nu agreeati asta.


Ultimul pe lista este barbatul din zodia Balanta, un rafinat al erotismului, dublat de o experienta sexuala (pentru cei trecuti de 30 de ani, in special) a carei punere in practica va poate duce pe culmi ale extazului. Iubeste romantismul, pozitiile sexuale extravagante, lenjeriile sexy si jucariile erotice. daca esto i femeie senzuala, careia ii place lucrul facut pe indelete si cu rafinament, el este cel indicat.Acestea au fost cele mai sexuale zodii in ceea ce priveste barbatii. Asta nu inseamna ca printre cele ramase in afara "podiumului" nu se pot gasi barbati potenti si cu imaginatie, care sa ne ofere nopti de neuitat.